Şoförler Odası’na Ziyaretçi Akını

Son olarak Oda Başkanı Ali Karadeniz ile makamında bir araya gelen; Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve yönetim kurulu, SS Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yaşar Ateş, başkan yardımcısı Necdet Erkan ve yönetim kurulu üyeleri, Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Müdürü Ahmet Zer, Derince Fatih İlkokulu Müdürü Mustafa Kurtuluş, Türkiye Finans Katılım Bankası Körfez Şube Müdürü Yasemin Şimşek ve şube girişimci yöneticisi Tevfik Tayfun Tekin ile Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve oğlu Şahin Önal, yeni hizmet merkezinin Şoförler Odasına ve üyelerine hayırlı olmasını diledi.

KARADENİZ TEŞEKKÜR ETTİ

Tüm konukları ile yakından ilgilenen Körfez Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, “Yeni yerimize taşındık. Bizleri bu dönemde yalnız bırakmayan ve hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere bizlere ziyarette bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.