Söğüt, Gençleri Okula  Büyükleri İşe Uğurladı

Bugünü oldukça yoğun bir tempo ile geçiren sabahın ilk ışıklarından itibaren yollara düşerek halka yakın bir duruş sergileyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, güne Mimar Sinan Mahallesi’nde sabah namazını kılarak başladı.

CEMAATLE BULUŞTU

Bugün gün ağarmadan beraberindeki AK Parti, MHP, BBP’li yöneticiler ve meclis üyeleri ile birlikte sabah namazını Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kılan belediye başkanı Şener Söğüt, burada daha sonra cami cemaati ile sohbet etti ve içilen çay eşliğinde zaman geçirerek yine halka yakın bir duruş ortaya koydu. Vatandaşlar namaz vakti insanlarla bir araya gelen Başkan Söğüt’ü kutlayarak kendisine çalışmalarının hayırlı olmasını diledi.

SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Buradaki programının ardından sokağa çıkan ve işlerine gitmek için toplu taşıma araçlarını ve servislerini bekleyen vatandaşları, ayrıca eğitimleri için okula giden gençleri selamlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezlilere kahvaltı olması için çeşitli ikramlarda bulundu. Başta gençler olmak üzere vatandaşlar, bu yakın ilgisi dolayısıyla belediye başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti ve başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817