Söğüt, Umreden Dönen  Okutan’a Konuk Oldu

31 Mart’ta yapılan mahalle idareler seçimlerinde yeniden Körfez Belediye Başkanı seçilen ve şu sıra makamında gelen tebrikleri kabul eden Şener Söğüt, sahadaki programlarını, çalışmalarını ve özel ziyaretlerini aksatmıyor. Başkan Söğüt, bu kapsamda ilçenin tanınmış ve sevilen iş insanlarından olan Süleyman Okutan’ı umre ziyareti sonrasında evinde ziyaret etti.

UMRE ANILARINI DİNLEDİ

Aynı zamanda AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan’ın da babası olan Süleyman Okutan’a umresinin ve ibadetlerinin kabul olmasını dileyen Başkan Söğüt, ikram edilen hurma ve zemzem suyunu da içti. Bu arada Okutan’ın ziyaret dolayısıyla teşekkür ettiği Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İlçemizin tanınan simalarından, iş insanı Süleyman Okutan ağabeyimizi umre ziyareti sonrasında evinde ziyaret ederek sohbet ettik, kutsal topraklardaki anılarını dinledik. Rabbim yaptığı ibadetleri ve duaları kabul eylesin” dedi. Söğüt'e ziyareti sırasında Belediye Meclis Üyesi Semih Yurt ve İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Durmuş'da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817