Söğüt’ten Gövde Gösterisi

31 Mart seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Cumhur İttifakının başkan adayı gösterilen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, en büyük gövde gösterisini bugün gerçekleştirdi. Körfez Tütünçiftlik’te düzenlenen büyük ve görkemli yürüyüşle Başkan Söğüt seçimler için iddiasını ortaya koydu.

BÜYÜK İLGİ DİKKAT ÇEKTİ

Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünden başlayan ve “Zafer Yürüyüşü” sloganları ile gerçekleşen yürüyüşe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Körfez İlçe Başkanı Selim Öztürk, Cumhur İttifakı partilerinin kadın ve gençlik kolları başkanları, Ülkü Ocakları yöneticileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.


 

“BU TABLO SANDIKLARA YANSIYACAK”

Kültür Merkezi önünden Türk bayrakları ile başlayan yürüyüş belediye başkanı ve başkan adayı Şener Söğüt’ün mahallesi olan Barbaros Mahallesi’nde son buldu. Mahalledeki seçim irtibat bürosu önünde kurulan platformdan alanda toplanan kalabalığa seslenen Başkan Söğüt, “Burası benim mahallem. İnşallah bu güzel tablo yarın sandıklara da yansıyacaktır” dedi.


 


 


 

“EN GÖRKEMLİ SEÇİM OLACAK”

Geride kalan beş yıllık dönemde başta Barbaros Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm sorununun çözümü olmak üzere yapılan çalışmaları ve bölgeye kazandırılan hizmetlerle ilgili konuşan ve 31 Mart seçimlerinin önemine değinen Söğüt, “Bu kadar yapılan hizmetlerin karşılığını Barbaros Mahallesi sakinlerimiz ve Körfez halkımız verecektir. İnşallah hep birlikte büyük bir zafere imza atacağız. Körfez ilçemiz en görkemli seçimlerinden birini yaşayacak” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.