SP Gündemi değerlendirdi

İlçe Teşkilat Binası toplantı salon unda yapılan divanda, ülkedeki yaşanan son gelişmeler konuşuldu. İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, ABD tarafından PKK’nın bir kolu olan YPG’ye ağır silah verilmesinin ve bunun için yasa çıkartılmasının kabul edilmez olduğunu belirterek, ‘’Buna karşı en ağır şekilde tepkimizi göstermeliyiz’’ dedi.

Coşkun, bağımsız olmak için ilk şartın kendi kendine yeterli olmaktan geçtiğini belirttiği konuşmasında, ‘’Geç de olsa üretimin önemi anlaşılmıştır. Her alanda ülke olarak kendimize yeterli hale gelmeli, tarım ürünleri, savunma sanayi, imalat sanayi, otomotiv de yerli üretim yapabilmeliyiz. Ancak o zaman Avrupa’ya ve ABD’ye karşı çok daha güçlü olabiliriz. Tekrar söylüyorum, bir an önce İslam ülkeleri bir araya gelmeli ve ortak projelere sahip olmalılar’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.