SP’li Tahtalı’dan Kurultay Çağrısı!

İlçe başkanı Tahtalı yaptığı yazılı açıklamasında, başkentte gerçekleşecek olan büyük kurultayın “Milletin iktidarında Saadet olmalı”  sloganı ile düzenleneceğini belirterek, “Bu kurultay sonrasında ülkemizde ve siyasetimizde farklı ve yeni bir dönem başlayacak” diye konuştu.

BAŞKENTE DAVET ETTİ

Tahtalı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Milletin iktidarında Saadet olmalı ve diyen tüm kardeşlerimizi 30 Ekim Pazar günü, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'ne bekliyoruz. Tüm halkımızı heyecanımıza, kararlılığımıza, iktidar yürüyüşümüze destek ve ortak olmaya davet ediyor; Saadet Partinizin 8. olağan kongresinin partimize ve coğrafyamıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. İlçemizden otobüsler kaldıracağız bu vesile ile herkesi kongremize bekliyoruz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.