Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı

Talus bu kapsamda önceki gün de Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile bir araya geldi. Belediye hizmet binasındaki törende İl Başkanı Talus, Söğüt’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte çekildiği bir tablo hediye etti.

KALABALIK ZİYARET

Başkan Şener Söğüt ile buluşmasında kendisine yeni dönem dolayısıyla tebriklerini ileten ve başarılar dileyen İl Başkanı Talus’a; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Fehmi Öztürk, ilçe ve il yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili hazır bulundu.

SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşma sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Dr. Şahin Talus’u belediyemizde ağırladık. Başkanımıza, değerli yol ve dava arkadaşlarıma tebrik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.