banner3047

Tecavüz ettiler, öldü diye bıraktılar!

Bir kadına şiddet olayına daha tanık olduk. İddialara göre; Mehmet Ç. (25), İbrahim Ü. (25) ve Musa Y. (27) isimli 3 kafadar dün akşam eğlenmek için Yalova`ya gitti. Barda tanıştıkları konsomatris Z.Y. ile birlikte mekandan çıkan kafadarlar, genç kadını Derince`de ormanlık alana götürdü; önce tecavüz etti, sonra darp etti ve öldü sanarak orada bırakıp kaçtı.


Baygın halde ormanda yatan kadını, yoldan geçen vatandaş fark etti ve hemen polisi aradı. Talihsiz kadın hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma olayı gerçekleştirdikleri ileri sürülen gençleri 
İzmit`te yakaladı. Suçlarını itiraf ettikleri belirtilen zanlılar adalete teslim edildi. Ülkemize geldikten sonra vize süresi dolan Z.Y. ise sınır dışı edilecek. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.