banner2779
banner2752
banner2750

Tek İstekleri Kızlarının 'Anne, Baba' Demesi

İzmit Gültepe Mahallesi Koçal Sokak'ta oturan 4 çocuk babası Metin Gedik, ailesinin geçimini atık kağıt toplayıp satarak sağlıyor. Gedik çiftinin doğuştan zihinsel engelli kızı Sibel Gedik, ailesinin desteğiyle kendi ihtiyaçlarını gideriyor. Ekonomik durumlarının kötü olduğunu söyleyen Metin Gedik, şöyle dedi:

"Kızım Sibel; doğuştan engelli, yürüyor, duyuyor, bacakları tutuyor ama konuşmuyor.

SADECE BİN EURO YARDIMLA KONUŞACAK

Benim için önemli olan kızımın konuşması. Konuşmasını istiyorum, 'Ana, baba' desin yeter. Nasıl bir kalbe pil takınca çalışıyorsa, kızımın da cihazla birlikte konuşmaya başlayacağı söylendi. Kolumdan tutacak bir hayırsever vatandaş bekliyorum. İhtiyacımız olan 13 bin Euro'nun 10 bin Euro'sunu devlet karşılıyor. 2 bin Euro bir hayırsever vatandaş destek sağlayacak. Sadece 1000 Euro daha yardımla kızım ameliyat olacak. Kızımın sadece 'Anne- baba' demesini duymak istiyoruz."

CİHAZ TAKILIRSA KONUŞABİLECEK

Metin Gedik, kızının beynine Hollanda'dan getirilecek bir cihazın takılacağını belirterek, "Benim kızımın beynine Hollanda'dan getirilecek cihaz takılacak, cihaz takılırsa kızımın konuşabileceği belirtildi. Bizim tedavi için 13 bin Euro'ya ihtiyacımız var. 10 bin Euro'sunu devlet karşıladı, 2 bin Euro'suna ise bir hayırsever yardımcı olacak. Şu anda bin Euro'ya ihtiyacımız var. Parayı bulabilirsek, istediği hastanede ameliyat olacak" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751