Teknik Direktör Sağlam  Mimar Sinan İlkokulu’ndaydı

Bu yıl Süper Lig hedefine ulaşamayan Kocaelispor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, okul müdürü Terzi, okul öğretmenleri ve öğrencilerle buluştu.

ATALAY EŞLİK ETTİ

Kocaelispor Genel Koordinatörü Mitat Atalay ile birlikte okulu ziyaret eden ve öğrencilerle kısa süreli sohbetler eden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, gördüğü yakın ilgi karşısında çok mutlu oldu ve çocukların sorularını yanıtladı.

TERZİ MEMNUN KALDI

Okul Müdürü Tamer Terzi buluşma ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün misafirimiz olan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam hocamızı ve Kocaelispor Genel Koordinatörü kıymetli velimiz Mithat Atalay’ı okulumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendisine ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.