Tuna: “Seçime Siz Damga Vuracaksınız”

FATİHLİ GENÇLERE SÜRPRİZ YAPTI

Özellikle mahalle teşkilatları ile sık sık bir araya gelen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olan ilçe başkanı Ramazan Tuna, mahalle temsilcileri ile hem ilçe binasında bir araya geliyor ve hem de bizzat teşkilatları ziyaret ederek parti yöneticileri ile sohbet etme imkanı buluyor. Tuna, mahalle bazında kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile de sık sık bir araya geliyor.

“SEÇİME SİZ DAMGA VURACAKSINIZ”

Son olarak Fatih Mahallesi’ne giden burada gençlik kolları yönetimi ile haftalık toplantılarında bir araya gelen AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, gençlere olan güvenini yeniden ortaya koydu. Tuna, “Partimiz kurulduğu günden bu yana gençlerimizin azimli çalışmaları ile hedeflerine tek tek ulaştı. Fatih Mahallesi Gençlik Kolları teşkilatımız da disiplinli çalışmaları ile önümüzdeki seçimlere damga vuracaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817