Vali Yavuz, Vatandaşlarla Hemhal Olmaya Devam Ediyor

Vatandaşlarımızın talep, istek ve şikâyetlerinin doğrudan dinlenerek mümkün olan çözümlerin etkin ve hızlı üretilmesi amacıyla gerçekleştirilen Halk Günü buluşmasında Vali Seddar Yavuz, kendisine iletilen sorun ve taleplerin çözümü için gerek toplantıda hazır bulunan müdürlere gerekse telefon ederek ilgili kurum yetkililerine talimatlar verdi.

Makam toplantı salonunda düzenlenen Halk Günü buluşmasına gelen 13 vatandaşımız ile bir süre hasbihal eden ve onlarla yakından ilgilenen Vali Yavuz: “Devletimiz her daim sizin yanınızda, burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz, sizin sorunlarınızı çözmek, sıkıntılarınıza merhem olmak için var gücüyle çalışacaklar.” dedi.

Vali Yavuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların sorunlarının birebir dinlenilmesi ve çözüm bulunması noktasında kendisini talimatlandırdığını belirterek vatandaşlarımızın paylaştığı tüm konuları dikkatle dinleyip tek tek not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.