Vali Yavuz’dan Okul Ziyareti

Okul Müdürü Şerife Halıcı,  Müdür Yardımcısı Recep Akboğa ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Seddar Yavuz, Okul Müdürü Şerife Halıcı rehberliğinde okul binasını gezerek bilgiler aldı.

Daha sonra sınıfları gezen, öğrencilerle bir sohbet ederek başarılar dileyen Vali Seddar Yavuz, Yuvacık Müzehhibe Fatma Aydın Proje İmam Hatip Ortaokulunun yapımında emeği bulunan Kamu Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Okul yönetimi ve öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Yavuz, okulun eğitim faaliyetleri ve genel durumuna ilişkin bilgiler aldı.

Ziyarette Vali Seddar Yavuz’a Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı ve Kamu Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.