Veysel Köksal, Vakıf Yönetiminde

Eski bakan ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun’un da katıldığı kongrede başkanlığa yeniden Kenan Öge seçilmişti.

ÖNEMLİ BIR GÖREV VERİLDİ

Oluşturduğu yönetim kurulu ile yeni döneme hazırlanan Başkan Öge’nin listesinde yer alan bir isim dikkat çekiyor. Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Halkla İlişkiler Şefi olan Veysel Köksal da vakıf yönetiminde kendine yer buldu. Kentimizin sivil toplum denilince akla gelen özel isimlerinden biri olan Veysel Köksal’ın yönetim bünyesinde Genel Sekreter Yardımcılığını yürüteceği öğrenildi.

GÜMÜŞHANELİLER MEMNUN

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın en güçlü isimlerinden biri olması beklenen ve sadece Körfez ilçede değil, aynı zamanda Kocaeli genelinde de saygın bir kişi olarak nam salan Köksal’ın listede yer alması ve kendisine görev verilmesi hemşehrileri arasında da memnuniyetle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817