Yarar, Erdemiş’i de Kutladı

Gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar da geçtiğimiz günlerde Erdemiş ile bir araya geldi ve kendisini yeni görevi dolayısıyla kutladı.

“ERDEMİŞ BAŞARILI OLACAKTIR”

Erdemiş’i kutlayan genel yayın yönetmenimiz Yarar, “Ahmet beyi şahsen iyi tanıyor ve görevinde iyi neticeler elde edeceğine inanıyoruz. Geçen sürede Milliyetçi Hareket Partisi kadroları içinde birçok görevde bulunmuştu. Belediye başkan yardımcılığında Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’ün en önemli destekçilerinden bir tanesi olacaktır” dedi ve kendisine bir tablo hediye etti.

“MEDYAMIZ ÇOK GÜÇLÜ”

Ziyareti dolayısıyla genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar’a teşekkür eden Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Erdemiş ise “Kocaeli ve Körfez ilçemizin medyası son derece güçlü isimlerden oluşuyor. Burhan bey de bu gücün temsilcilerinden biri. Kendisine ziyareti için teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.