YARIMCALILARDAN İSRAİL’E PROTESTO!

İsrail polisinin Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya yönelik başlattığı saldırıları sürüyor. Kocaeli genelinde de yapılan bireysel ya da kitlesel açıklamalarla İsrail’in bu saldırgan tutumu protesto ediliyor.

“KATLİAM YAPIYORLAR!”

Dernek başkanı Atakan Yavuz ve yönetimi de yaptıkları yazılı açıklama ile İsrail’in faşist saldırılarını protesto etti. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Daha dün alçakça bize soykırım iftirası atanlar ve bu iftiraya göz yumup yardakçıları olanlar, bugün Kudüs’te katliam yapıyor, yaptırıyor. Özellikle seçilmiş tarih aralığı olarak biz Müslümanlar için mübarek olan Ramazan ayında yapılan bu katliamı esefle kınıyor, Filistin halkına yüce Allah’tan yardımcı olmasını diliyoruz”…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817