YOLDAN ÇIKAN OTOMOBİL TAKLA ATTI 2 YARALI
 Kandıra yolu cezaevi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Kandıra’dan İzmit istikametine gitmekte olan Gökhan Haliloğlu idaresindeki 41 RR 336 plakalı otomobil, Kandıra Cezaevleri kampüsü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarındaki otluk alana uçtu. Taklalar atarak yaklaşık 20 metre boyunca sürüklenen otomobildeki sürücü ve yanındaki Onur Candan araçta sıkıştı.


Otomobil kullanılamaz hale geldi
Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılar ambulanslarla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle İzmit-Kandıra yolunda trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

yar1.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817