Zafer Bayramı Turnuvası Başladı

Körfez Kulüpler Ve Spor Adamları Birliği ile Körfez Belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri minikler turnuvası dün Körfez Esentepe sahasında düzenlenen açılış ve sonrasında oynanan iki karşılaşmayla başladı.

BAŞLAMA VURUŞU BAŞKANLARDAN

Turnuva öncesinde ilk müsabakanın başlama vuruşunu Körfez Belediye Başkan yardımcısı Osman Yurt, Körfez Belediye Spor Müdürü Ali Osman Baş, Körfez Kulüpler Ve Spor Adamları Birliği Başkanı Tarık Gürgen, yönetim kurulu üyesi Muhammet Emin Kılıç, Murat Durul, Körfez Belediyesi Basın Müdürü Bülent Gülal, antrenör Erdoğan Koç yaptılar.

KAZANAN ÇAMLITEPE

Minik sporcuların veliler ’ininde katıldığı turnuva açılışı şenlik havasında geçti. Turnuvanın ilk müsabakasında Çamlıtepe ile Herges arasında geçen karşılaşma çekişmeli bir mücadele oldu. Karşılaşmayı 3-2 ‘lik skorla kazanan takım Çamlıtepe oldu.

Günün ikinci müsabakasında Körfez Gençler Birliği rakibi Kirazlı Yalı’yı 3-0 yendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.