ZEKİ GÜRSU'YA ZİYARETÇİ AKINI
 Rahatsızlanarak hastanede tedavi gören MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ziyaretçi akınına uğradı. Rahatsızlığına rağmen partiden ayrılmayan ve iğne ile ayakta duran Zeki Gürsu’nun, ziyaretçileri arasında Doğru Yol Partisi İl Başkanı Metin Palabıyık ve ilçe seçimlerinde rakip olduğu Avukat Doğan Bekiroğlu ile aday adayları yer aldı.

Geçtiğimiz hafta Doğru Yol Partisi Körfez İlçe Başkanı Berna İğmen’in, istifa ederek MHP’ye geçmesinin ardından, hem eski başkanını görmek hem de hasta olan Zeki Gürsu’yu ziyaret etmek amacıyla teşkilata gelen Metin Palabıyık’ı, partililer memnuniyetle karşıladılar. Metin Palabıyık, asıl amacının geçmiş olsun ziyareti yapmak olduğunu belirterek, parti olarak yaşadıkları kaybın da üzüntüsünü duyduklarını söyledi. Palabıyık, Berna İğmen’in çok iyi teşkilatçı ve siyasetçi olduğunu ifade ederek, kendisine de yeni görevinde başarı diledi.

Zeki Gürsu, evinde istirahat etmek yerine iğne yardımıyla çalışmayı seçince, ziyaretçiler de teşkilata geldiler. Ziyaretçiler arasında, ilçe başkanlığı seçimlerinde rakip olarak karşılaştığı ama omuz omuza sandığa gittiği Avukat Doğan Bekiroğlu, Milletvekili aday adayı Murteza Özün ve meclis üyesi aday adaylarından Cevat Kara’da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.