GÜNEN''ŞİRİN AİLESİNİN YAPTIKLARINI KİMSE İNKAR EDEMEZ''
CHP`den ayrılan Şirin`i partisinin saflarına katan MHP Körfez İlçe Başkanı Yağız Öztürk Günen, yaşanan süreci anlattı. İkili artık MHP için birlikte çalışacaklarını söyledi. Salih Şirin`in oğlu Ali Kemal Şirin`i de partisine katan ilçe başkanı Günen, “Çocukluk arkadaşı olan ve ülkü ocağında görevli Alperen Şakacı sayesinde Ali Kemal Şirin siyasi zeminde partimizle birlikte olmak istedi. İl kongresinde Aydın Ünlü`nün başkan seçilmesiyle de il yönetim kurulu üyemiz oldu. Bize görev verilmesi üzerine de ilçe yönetimimize geldi” dedi. 
 
KİMSE İNKAR EDEMEZ
Günen konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu görev bize tebliğ edildi, biz istemedik. Şirin, ailesinin de Körfez`de yaptıklarını bilmeyen yok. Bunu kimse inkar edemez. Salih Şirin, CHP`de siyaset yapmaya devam ederken oğlu da bizimle MHP`de siyaset yapıyordu. Salih Şirin, bir kez bile oğluna bu nedenle baskı yapmadı ve bunu saygıyla karşıladı. CHP`deki sıkıntılardan sonra Salih Şirin`in partimize katılması için kendisiyle görüştük. 
 
BAHÇELİ, MEMNUN 
Ancak kendisi bize biraz sessiz kalmak istediğini söyledi. Biz de bu sırada kendileriyle ailece görüşmeyi sürdürdük. Daha sonra kendisi de partimizin saflarına katıldı. Salih Şirin, bizim söylemlerimiz olan tek dil ve tek devlet söylemlerinin hepsine katılarak bizimle siyaset yapmaya devam edecek. Genel başkanımıza bu durumu anlattığımızda memnuniyetle Şirin`in rozetini kendisinin takacağını ifade etti.”
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817