banner2779
banner2752
banner2750

NetBA’nın yeni şubesi açılıyor
Yıllardır Mustafapaşa  Mahallesi, Bağdat Caddesi Çoban Mustafapaşa Külliyesi karşısındaki mağazasında Gebzelilere hizmet veren firmanın ikinci şubesi Hacı Halil mahallesi Atatürk Caddesi No: 26 adresinde bugün saat 13.00 te hizmete açılacak.


250 m2’lik yeni mağazada, başta Adidas ve Nike olmak üzere, Converse, Puma, Tiger, Reebok, Scooter, Wilson, Stiga,  Butterfly gibi markaların yanı sıra Süper Lig’in 4 Büyük kulübün lisanslı ürünleri Gebzelilerin hizmetine sunacak. 10 kişilik bir personelle hizmet verecek olan NetBA’nın yeni mağazası, bugün saat 13.00’de kalabalık bir davetli topluluğu ve protokolün katılımı ile hizmete girecek. Trabzonspor ve Milli takımın unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı’da bugünkü açılışa katılarak,TS Club ürünlerini imzalayacak. Açılışta ayrıca çocuklar için palyaço gösterileri, müzik ve sürpriz etkinlikler öne çıkacak.

Yöre Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda GESİAD Yönetim Kurulu üyesi Ali Keskin, “Yeni bir şube açma fikri önceden beri kafamızda vardı. Ancak Gebzelilere NetBA’ya yakışan bir yer ve mağaza ile hizmet vermeye devam etme isteğimiz bu şubeyi açmada bizleri titiz davranmaya itti. Yeni şubemiz Gebzelilerin bildiği ve kolay ulaşabileceği bir merkezde. Çarşı içi ve bu bölgeye hareket getirecek bir konumda. Modern, ferah ve konumunda  örnek bir mağaza. NetBA olarak dün olduğu gibi hizmette sürdürdüğümüz kalite, güven ve dürüstlük çizgimizden sapmadan yolumuza devam ediyoruz. Yeni şubemizin başta Şirketler Grubumuz olmak üzere, Gebze’ye ve Gebzelilere hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve tüm Gebzelileri bugünkü açılışımıza bekliyoruz “dedi.
NetBA Mağazalar Sorumlusu, Yöre Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Keskin’de, yeni şube ile Gebzelilere daha geniş anlamda hizmet sunacaklarını ve kaliteli ürünlerini çok daha geniş kesimlere ulaştırabileceklerini belirtti.
2-3 aydır bu mağazayı açılışa yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Keskin,  “ Bu mağaza ile NetBA’nın adını çok daha geniş kesimlere duyurmuş olacağız. Gebzeli hemşehrilerimizin desteği ile bugünlere gelen NetBA’nın bundan sonra da değerli müşterilerimiz ve tedarikçilerimizin destekleri ile daha iyi yerlere geleceğine inanıyor ve tüm müşterilerimiz ve Gebzelileri açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751