AK GENÇ KOCAELİ'DEN ANLAMLI PROGRAM

İstiklal Marşı'nın TBMM tarafından mili marş olarak kabulünün 97. yıl dönümü dolayısıyla Fevziye Cami'nde toplanan grup, İstiklal Marşı ve dua okunmasının ardından basın açıklaması yaptı.

EMRE KAHRAMAN: “İSTİKLAL MARŞI BİZE MİRASTIR”

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, yaptığı konuşmada, dün olduğu gibi bugün de mücadele ruhunun, ayaklardaki prangayı kırma azminin benzerine şahit olduklarını söyledi.

İstiklal Marşı'nın, ellerinde bayrak, dillerinde tekbirle vatanını savunan milletin ittifak ettiği bir metin olduğuna işaret eden Kahraman, "Yurdumuzda gürültüler, bozuk sesler çıkarmaya çalışan düşmanlara, sadece top tüfekle değil hicranlı Anadolu'nun sesi olarak çıkan bir de Mehmet Akif vardır. Onun iman, azim ve düşünce aksiyonu milletimize soluk düşmanlarda ise ürperti meydana gelmiştir. Bize İstiklal Marşı gibi bir miras bıraktığı için ona ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.

ESNAFA TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ
İzmit Fevziye Camii önünde yapılan basın açıklamasının ardından, Kocaeli’nin AK Gençleri çarşı esnafına ve vatandaşlara Türk Bayrağı ile İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu tabloları günün anlam ve önemine binaen hediye olarak takdim ettiler.

AK GENÇLERİ TEBRİK ETTİLER

Ortaya koyduğu çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Kocaeli AK Gençliğe, vatandaşlar ve bölge esnafı teşekkür ederek, bu anlamlı düşüncelerinden dolayı tebrik ettiler.


 

            

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817