Talus, buluşmayı, “Allah’a hamdolsun ki, bu tablo 24 yıldır değişmedi” diyerek paylaştı.
SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, partinin hafızası geçmiş dönem il başkanlarını bir araya getirdi. Aralarında belediye başkanlığı, milletvekilliği de yapmış isimlerin bulunduğu buluşmayı sosyal medya hesabında paylaşan Talus, şöyle dedi: hizmet vermiş isimlerle bir araya geldi. Talus buluşmayı bir sosyal medya paylaşımı ile duyurdu: “Allah’a hamdolsun ki, bu tablo 24 yıldır değişmedi. Dünden bugüne partimize emek vermiş büyüklerimizle, teşkilatımızla her zaman ve her şartta bir ve beraber olduk. Milletimize hizmet yolculuğunda bundan sonra da bu birliktelikten güç alacak, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; hedefimiz, “Terörsüz Türkiye”, hedefimiz, “Türkiye Yüzyılı” olacak.”
HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
“Bu anlamda Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, 27.Dönem Manisa Milletvekilimiz Uğur Aydemir, MKYK Üyemiz, bölge koordinatörü Mustafa Özkan, 27. Dönem Kütahya Milletvekilimiz, bölge koordinatörü Ahmet Tan, 27.Dönem Antalya Milletvekilimiz, bölge koordinatörü İbrahim Aydın ile birlikte yaptığımız toplantıya katılan önceki dönem il başkanlarımız, milletvekillerimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam”.
TOPLANTIYA KATILANLAR
Toplantıya önceki dönem il başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, halen Cumhurbaşkanlığı Etik Kurul Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, önceki dönem Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve halen genel merkez koordinatörü İlyas Şeker, önceki dönem milletvekili ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önceki dönem il başkanlarından Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, Abdullah Eryarsoy ve Mehmet Ellibeş ile AK Parti İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Av.Alper Doğan, İl Teşkilat Başkanı Av.Ali Güney ve İl Yerel Yönetimler Başkanı Haluk Sekban da katıldı.
Başkan Talus’tan Önemli Buluşma
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, geçmiş dönem il başkanları başta olmak üzere partiye emek veren önemli isimlerle bir araya geldi.
08 Mayıs 2025 Perşembe 13:14
