AK Parti’den Hereke’de Coşku Dolu Açılış

Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın da katıldığı açılışta meşaleler yandı, coşku görülmeye değerdi.

AK Parti’nin Hereke’deki seçim irtibat ofisinin açılışı coşku içinde geçti. Hereke meydanında toplanan kalabalık, dev Türk bayrağı eşliğinde meşaleler altında açılışın yapılacağı alana kadar yürüdü. Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın da katıldığı açılışta; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Nurettin Okudan, önceki dönem İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Açılışta ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Nurettin Okudan, “Hereke her zamanki gibi muhteşem. Ve görüyorum ki Türkiye Yüzyılı için de çoktan kararını vermiş” ifadelerini kullandı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de büyük ve güçlü Türkiye vurgusu yaptığı konuşmada, “Türkiye kararını vermiş, Körfez kararını vermiş, Hereke kararını vermiş. 14 Mayıs’ta yeniden en güçlü desteği Körfez’den vererek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçeceğiz” dedi.


 

MEMLEKET TESLİM EDİLİR Mİ?

Fikri Işık da konuşmasında “Bugün siyasette kimin kiminle kol kola girdiğine baktığımızda ne her şey ortada. Bu seçim memleketin seçimi, memleketin geleceğini riske atamayız. Hiçbir başarısı olmayan tecrübesiz bir kaptan memleketi idare edebilir m? Türkiye gemisi teslim edebilir mi? 14 Mayıs’ta sandığa gideceğiz; AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a oyumuzu vereceğiz. Ben Herekeli hemşehrilerimie güveniyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817