banner2779
banner2752
banner2750

Aras Ali Ve Acar Arman Artık Delikanlı

Aras Ali ve Acar Arman için gerçekleştirilen sünnet düğünü Derince 60 Evler Sahili’nde bulunan Yelken Kafe Restoran Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Horozal ailesini bu özel günlerinde kent protokolü ve sevenleri yalnız bırakmadı. Sünnet cemiyetine katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinden Mete Bilgin, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Horozal ailesinin yakınları, aile fertleri ile çok sayıda davetli katıldı.

ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ

Derince Yelken Kafe Restoran’daki sünnet töreninde düğün sahipleri Cüneyt Ali Horozal ile eşi Sedanur Horozal çifti, davetleri sırasında tüm konukları ile yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergilediler. Horozal çifti, merasim sonrasında yaptıkları açıklamada ise kendilerini bu özel günlerinde yalnız bırakmayan tüm konuklarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751