banner2779
banner2752
banner2750

AYAZ: BİZİM BAŞARIMIZ MİLLETİN BAŞARISIDIR

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kuruçeşme’de vatandaşlarla buluştu. İzmit’in her bölgesini karış karış gezen İlçe Başkanı Ayaz, Kuruçeşme Eker Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Kahvede vatandaşlarla çay içen Ayaz, vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerinin altını çizerek, vatandaşımızın samimi karşılamaları ve sevgisi 

‘SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK’

Başkan Ayaz, “AK Parti’nin kaderi milletimizin kaderi ile iç içe geçmiştir. Bizim her başarımız milletin başarısıdır. Bizim başarımız ülkemizin başarısıdır. Yaşadığımız her olay sorumluluğumuzun büyüklüğünü bir kez daha hatırlatıyor. Türkiye, sınır boylarında verdiği mücadele ile daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. Allah sınırlarımızda başarıyla mücadele eden Mehmetçiklerimizi muzaffer eylesin” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751