BAŞKAN AYAZ'DAN ODALARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, kongresini tamamlayan esnaf odalarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde Başkan Ayaz’ın yanı sıra, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Polattimur ve ilçe yöneticileri katıldı. Başkan Ayaz ve beraberindekiler, kongresini tamamlayan, Kocaeli kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer ve yönetimi, Kocaeli Kasaplar ve Celepler esnaf odası başkanı Rasim Özkul ve yönetimine, Kocaeli Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Serim ve yönetimine hayırlı olsun, Kocaeli Lokantacılar Odasına başkanı Hikmet Özdemir ve yönetimine de nezaket ziyaretinde bulundu.

AYAZ’A TEŞEKKÜR

Başkan Ayaz, oda başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi. Oda Başkanlığına seçilen isimleri tebrik eden Başkan Ayaz, yeni başkan ve yönetimlerine çalışmalarında başarılar diledi. Yeni yönetimlerin İzmit’e, Kocaeli’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Ayaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden oda başkanları destekleri için teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817