BAŞKAN BARAN; " BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfezli esnaf ve vatandaşların sohbetine ve çayına, misafir olmaya devam ediyor. Başkan Baran son olarak Güney Mahallesi ve Çamlıtepe Mahallesi’nde bu ziyaretlerini gerçekleştirdi. İlk olarak Çamlıtepe Mahallesi’ne uğrayan Başkan İsmail Baran, esnafı ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi, yolu mahalleye düşen vatandaşlarla sohbet etti, talepleri dinledi, Belediye'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

SOHBETLERE ORTAK OLDU

Çamlıtepe Mahallesi’nde İSU’nun yürüttüğü çalışmalar nedeniyle yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı ekiplerin hemen müdahalede bulunduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Altyapı yapılması gerekli bir konuydu. Bir süre hem sizler hem de bizler sıkıntı çekeceğiz. Ama inanın bittiğinde Körfez’in geleceği de emin ellerde olacak. Biraz sabretmeniz gerekecek bu süreçte” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Başkan İsmail Baran daha sonra Güney Mahallesi’ndeydi. Yaşanabilir ve huzurlu bir Körfez için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Göreve geldiğimizde eğer bir sorun varsa bunu birlikte çözeceğiz diyerek yola çıktığımızı belirtmiştim. Bu ziyaretlerle de amacımız istek ve önerilerini birebir Körfezli hemşerilerimizin ağzından dinlemek.

FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ

Verdiğimiz sözü tutuyoruz ve sık sık vatandaşlarımızın sohbetine ve muhabbetine ortak oluyoruz. Körfez, el ele verirsek değişecek ve gelişecek. Sizlerin fikirleri ve önerileri bizler için kıymetli. Bu şehri birlikte yönetiyoruz ve yönetmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran’ın ziyaretleri sırasında oldukça renkli ve sıcak görüntüler de oluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817