banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN'DAN ÇALIŞANLARINA "8 MART" HEDİYESİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde belediyede çalışan kadınları unutmadı. Başkan Baran, mesai saatinin başlaması ile birlikte birimlerde çalışan bayanların gününü kutlarken hem çiçek hem de çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Baran,

“Ülkemizin ve Körfez'in gücüne güç katan kadın çalışanlarımızı ağırlayarak kendilerine bugünün önemine binaen hediyelerimizi takdim ettik” dedi.

HER ZAMAN KIYMETLİLERDİR

Kadınların ekonomiden siyasete, sağlıktan yönetim mekanizmalarına kadar her alana girmesiyle birlikte Türkiye'nin geleceğinin daha da güzel olacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Hem evlerinde aile hayatlarında hem de belediyemizdeki görevlerini başarılı bir şekilde sürdüren bayan personellerimiz bizler için her zaman çok kıymetlidir. Tüm bayan personelimize özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, 8 Mart Kadınlar Günü kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751