BÜYÜKŞEHİR A TAKIMI HİÇ DURMADAN ÇALIŞIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince kırsal bölgelerde hizmetlerin daha etkin ve hızlı sağlanabilmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren A Takımı ekipleri, mahallelerdeki acil yapılması gereken sorunlara kısa sürede müdahale ederek, çözüme kavuşturuyor. Bu doğrultuda, yaz sezonuyla birlikte il genelindeki kırsal mahallelerde trafiği tehlikeye sokacak şekilde yola taşan ot ve çalılıklar ile tıkanan V kanallarının temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, ayrıca yıpranan tabelaları değiştiriyor, yollarda oluşan çukurları soğuk asfaltta kapatıyor.

 

MUHTAR AKTİF SİSTEMİ

Tam donanımlı araç, gereç ve iş makineleriyle kırsal mahallelerin acil ihtiyaçlarını daha hızlı, pratik ve en ekonomik bir şekilde karşılayan A Takımı ekipleri, talepler doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesindeki A Takımı ekipleri, muhtarların, “Muhtar Aktif Sistemi” sistemi üzerinden gönderdiği talepleri kısa sürede yerine getirerek, yapılan hizmetlerle göz dolduruyor.

 

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

A Takımı ekipleri, tam teşekküllü araç, iş makinesi ve ekipmanlarla il genelinde kırsal mahalleler başta olmak üzere üzeri toprak ve çalılıklarla kaplanarak tıkanan su kanallarını küçük ekskavatör kepçe ile açan ekipler, traktöre monte edilen aparat ile trafiği tehlikeye düşürecek şekilde yola taşan otları temizliyor, dikenli sarmaşıkların budama işlemini gerçekleştiriyor. Eskiyen ve yıpranan işaret levhaları ile trafik tabelalarını değiştiren ekipler, ayrıca torba asfalt (soğuk yama asfalt) ile yollarda oluşan çukurları kapatıyor. Yıpranan parkelerin onarımını da gerçekleştiren ekipler, mezarlıkların demir kapılarını tamir ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817