Çağlayan’dan AK Partili  Gençlere Teşekkür Ziyareti

Çağlayan ziyaretlerine Körfez’in de aralarında bulunduğu beş ilçe ile başladı

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, seçim sonrası ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Çağlayan, ziyaretlerine Körfez, Derince, Darıca, Dilovası ve Çayırova ile başladı. Başkan Çağlayan, ilçe ziyaretleri sırasında göstermiş oldukları gayret ve emek karşılığında ilçe başkanlarına teşekkür plaketi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür sertifikası armağan etti.

BAŞKAN SÖĞÜT DE KATILDI

Körfez ilçede gerçekleşen buluşmaya; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de katıldı. Körfez gençliğinin seçim sürecini çok başarılı bir şekilde yürüttüğünü dile getiren Başkan Söğüt, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ile yönetim kuruluna, ayrıca mahalle teşkilatlarında bulunan tüm gençlik yapılanmasına teşekkür etti.

“FEDAKARCA ÇALIŞTIK”

Buluşmada konuşan Körfez Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ise, “Büyük Türkiye zaferinin mimarları bu gençlerdir. Körfez’in AK gençleri olarak her zamanki bilinçle görevimizin başındayız. 2023 büyük Türkiye zaferi için, gece gündüz demeden aylarca büyük bir samimiyet ve özveriyle fedakarca çalışan birlikte yol yürümekten onur duyduğum yol arkadaşlarıma, ilçemin yüreği güzel AK gençlerine teşekkür ziyaretinde bulunan İl Gençlik Kolları Başkanımız Çağatay Çağlayan ve belediye başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÇAĞLAYAN DA TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşmaların ardından bir de açıklama yapan il gençlik kolları başkanı Çağlayan, “Kocaeli Gençlik Kolları teşkilatımız her zaman Türkiye’nin marka teşkilatı olmuştur. Bu seçimlerde de bunu tekrar gösteren, gönül veren, emek veren, destek veren, önce vatan bayrak diyerek gece gündüz davasın için çalışan kıymetli ilçe teşkilatlarımızın her bir ferdine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817