Çanakkale Şehitleri Derince’de Anıldı

İLK TÖREN KAYMAKAMLIKTA

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin öncülüğünde ilçe genelinde düzenlenen programlar ilk olarak Kaymakamlık tören alanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Şehitlerimizin bir kez daha saygıyla anıldığı törende Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Ali Karaca ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulundu. Kaymakamlıktaki programın ardından İlçe Müftülüğü tarafından Derince Şehitliği’nde çok anlamlı bir program düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştiği programda Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in yaptırdığı dua ile şehitlerimiz rahmetle anılırken, mezarlarına karanfil bırakıldı.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü dolayısıyla Derince’de düzenlenen etkinlikler Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin gerçekleştirdiği anma programı ile devam etti. İlçe protokolü, eğitim camiası ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen programda öğrencilerin sergilediği gösteriler salonu dolduranların büyük beğenisini kazandı. Şehitlerimizin bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıldığı program ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817