banner2752
banner2750
banner2776

Darıca'da Park Ve Bahçeler Yenileniyor

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bakım, onarım ve yenileme çalışmaları çerçevesinde park, bahçe ve yeşil alanlardaki çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde hasar gören oyun parkları ve spor ekipmanlarının periyodik olarak onarım ve yenilemeleri gerçekleştiriliyor.


Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Yaz mevsiminin gelmesi ve okulların kısa bir süre sonra kapanmasıyla birlikte vatandaşlarımız çocukları ve aileleri ile birlikte parklarda daha fazla vakit geçirecek. Darıca Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ve kıymetli yavrularımızın daha güvenli, konforlu ve huzurlu bir şekilde parklarda vakit geçirebilmeleri için oyun gruplarında, oturma gruplarımızda bakım onarım çalışmalarına hız verdik. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından düzenli olarak bu parklarımızda bakım, onarım, sulama, boyama, yumuşak zemin ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmaktadır. Fitness aletleri, yürüyüş ve bisiklet yolları ile mevsime uygun bitki ve ağaçlarımız ile de aileler çocuklarıyla birlikte gönüllerince diledikleri gibi vakit geçirebilecekler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680