Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam

TÜRK MÜZİĞİ KOROSU

Kültürel ve sanatsal etkinliklere önem veren Derince Belediyesi’nin öncülüğünde bir önemli program daha düzenlendi. Katılımın son derece yoğun olduğu müzik şöleni Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve ilçe sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen konserde Şef Aysel Demircan yönetimindeki Derince Belediyesi Türk Müziği Korosu, Derincelilere adeta müzik ziyafeti sundu.

BAŞKAN AYGÜN TEBRİK ETTİ

Derince Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerini seslendirdiği konser büyük beğeni topladı. Konserin ardından koro üyelerini tek tek tebrik eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı konuşmada “Kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında düzenlediğimiz Derince Belediyesi Türk Müziği Korosu Konseri'ni büyük beğeniyle takip ettik. Koro Şefi Aysel Demircan yönetiminde bizlere müzik ziyafeti sunan koro üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817