İZMİT BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA  RUHSATSIZ İŞYERİ MÜHÜRLENDİ

İzmit Belediyesi’nden Halkevi dükkanlarının bulunduğu yerde mühürleme işlemi yapılan bir pişmaniye işyeriyle ilgili açıklama yapıldı.

Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “ ekiplerimizce  26.01.2018 Cuma

TEBLİGAT YAPILDI

günü saat 10:30 da yapılan kontrollerde Kemalpaşa Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi No:11/3 adresinde Sedat Küçük tarafından Özcan Pişmaniye ünvanlı işyerinin ruhsatsız olarak  işletildiği tespit edilmiş ve İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı bulunmadığından kendilerine mühürleme tebligatı verilmiştir.

KİRA SÖZLEŞMESİ YOK

Mühürleme tebligatına işyeri sahibi olarak Sedat Küçük te imza atmıştır.

Yapılan denetimde  Sedat Küçük adına Vergi Levhası ve Yazar kasa fişi olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca Belediyemizin hüküm ve tasarrufu altında bulunan yer ile ilgili Sedat Küçük adına herhangi bir kira sözleşmesi bulunmamakta ve işgalci konumundadır.

Ekiplerimizce 29  01.2018 Pazartesi günü saat 10:30’da bahis konusu işyeri mühürlenmiştir. Yapılan çalışmalar İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ilişkin Yönetmelik hükümleri çerçevesinde yapılmış olup tespitlerimizden ve tutanaklarımızdan da anlaşılacağı üzere işyeri Sahibi Sedat Küçük adına tüm işlemler yapılmıştır. Basında söz konusu yerle ilgili açıklamada bulunan kişiyle ilgili herhangi bir idari işlem ve yaptırım söz konusu değildir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817