banner2752
banner2750
banner2776

Kalkınma Vakfın'dan Depremzede Çocuklara Eğitim Programı

İzmit Belediyesinin Kahramanmaraş’ta kurduğu çadırkentte kalan deprem mağduru çocuklar için Türkiye Kalkınma Vakfı ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF) iş birliğiyle Gezici Eğitim Programı başladı.

İzmit Belediyesi’nin deprem felaketi sonrası Kahramanmaraş’ ta kurduğu Çadırkentte, afetlerin yarattığı travmaların çocuklar üzerindeki etkilerini azaltmak, bilişsel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla yürütmüş olduğu çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmit Belediyesi deprem bölgesinde yürüttüğü çalışmaları yeni paydaşlarıyla sürdürüyor. 

6 HAFTA SÜRECEK

Türkiye Kalkınma Vakfı ve UNİCEF iş birliğiyle Çadırkentte yaklaşık 6 hafta sürecek olan Gezici Eğitim Programı faaliyeti başladı. Program kapsamında, Çadırkentte yaşayan ailelerin çocukları, dil ve erken okuryazarlık, fiziksel, bilişsel, sosyal ve duygusal gelişim alanlarına yönelik eğitimlere tabii tutulacaklar. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Aynı zamanda çocukların analitik düşünme yeteneği ve problem çözme becerilerine katkı sunacak robotik kodlama eğitimi de gerçekleştirilecek. Çadırkentte yaşayan aileler çocuklarına sunulan eğitimler dolayısıyla İzmit Belediyesi ekiplerine duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalara katkı sunan tüm personele teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680