Kocaeli, Buz Sporları Tesisi'nde serinliyor
 Kocaeli, sıcak yaz günlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin Olimpik Buz Sporları Salonu'nda serinliyor. Tesisin bu yıl ilk kez yaz aylarında da hizmet vermesi Kocaelilerin bunaltıcı yaz günlerinde adeta kurtarıcısı oldu.

TESİSE YOĞUN İLGİ

Yaz sezonu boyunca açık olmasına karar verilen tesis Kocaelilerin akınına uğruyor. Vatandaşlar bir yandan spor yaparken, diğer yandan da sıcak yaz günlerinde serinleme imkânı buluyor.

HAFTANIN HER GÜNÜ AÇIK

Tesis haftanın her günü hizmet veriyor. Halk seansları haftanın her günü 10.00 ile 22.00 arasında gerçekleştiriliyor. Halk seansının ücreti; Çarşamba ve Cuma günleri 3.5 TL diğer günler  ise 6 TL olarak belinlendi.

GRUP İNDİRİMİ İKMANI

Olimpik Buz Sporları Tesisi'nin 226 60 83 nolu telefonundan rezervasyon yaptırılabiliniyor. Ayrıca tesisten yararlanmak isteyen gruplara, grup indirimi uygulanıyor.

EN ŞANSLI ÇOCUKLAR

Özellikle çocukların spor yapmasına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi bu tesisini de onların emrine sundu. Bu yılki Yaz Spor Okulları'nın Buz Pateni öğrencileri derslerini Olimpik Buz Sporları Tesisi'nde ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Öğrenciler, uzman spor eğitmenleri gözetiminde yine haftanı her günü 10.00 ile 15.00 arasında çalışıyor. Bunun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin Bilgievi öğrencileri de tesisten ücretsiz yararlanıyor. Büyükşehir Belediyesi tesisten grup halinde yararlanmak isteyen özel yaz kurslarına da imkân tanıyor. Özel yaz kurslarının grupları Olimpik Buz Sporları Tesisi'ni ücretsiz kullanabiliyor. Öğrencilere, buz eğitmenleri ücretsiz eğitim veriyor.

DETAYLI BİLGİ BÜYÜKŞEHİR SİTESİ'NDE

Tesis programı ile ilgili detaylı bilgi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerindeki "Spor Tesisleri Program Saatleri" linkinden edinilebilinir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817