KÖRFEZ GÜZELLEŞTİKÇE EKONOMİ DE CANLANIYOR

Körfez’de bir işletme daha faaliyete başladı. Erzurum Oltu Federasyon Dernek Başkanı Murat Güzel’in sahibi olduğu Erdaş Çuval Üretim Tesisi’nin açılışına; AK Parti Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve çok sayıda davetli katıldı.

DAHA DA CANLANACAK

Kurdele kesimi ve yapılan duaların sonrasında konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Açılan tesisin Körfez’e hayırlı olmasını diliyorum. Açılan her işletme ilçemize ayrı bir değer katacaktır. Körfez sürekli gelişen ve geliştikçe de güzelleşen bir ilçe. Bu tür yatırımlar da Körfez’i ekonomik olarak daha da canlandıracaktır” ifadelerini kullandı.

TESİSİ GEZDİLER

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Milletvekili Cemil Yaman da kısa birer konuşma yaparak, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilirken, işletme sahibi Murat Güzel, protokol üyelerine yapılan işlemler hakkında bilgiler aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817