Körfez’de SKM Toplantısına Okutan da Katıldı

Yaklaşan seçimlerle ilgili büyük bir hareketlilik içinde olan ilçe yönetimi Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ilk toplantısını yaptı. Toplantıya, geçtiğimiz günlerde parti genel merkezi tarafından resmi ataması yapılan ilçe başkanı Nurettin Okutan başkanlık etti.

FAALİYETLER ELE ALINDI

Toplantıda ayrıca AK Parti Körfez İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile SKM’de görevli yöneticiler katıldı. Toplantıda, seçim sürecinde yapılacak çalışmalar, ziyaretler ve halka yönelik özel faaliyetler ele alındı. Bu arada yapılacak saha programları kapsamında özellikle nokta ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşlarının ziyaretleri öne çıkacak. Ayrıca yaşanan deprem nedeniyle genel merkez tarafından belirlenen kurallara azami derecede özen gösterilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817