Körfezli Minik Çağlar, Akyazı’da Kürsüye Çıktı

Geçmişi olan ve manevi değeri büyük yağlı güreşler arasında sayılan Akyazı Akbalık Yağlı Güreşlerinin bu yıl 58.si düzenlenirken minik 2 boyunda çayırda kol bağlayan Körfezli Çağlar’ın başarısının önemli olduğunu belirten kulüp antrenörleri “Bu güreşler çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Tarihi geçmişi olan güreşlerde çayıra çıkmak hem onlara hem de kulüplerimize artı değer katıyor.

KIRKPINAR’A DOĞRU

Buralarda aldıkları dereceler ve madalyalar ilerisi için gösterge oluyor. Bundan sonra çok yakında büyük organizasyonlar olan Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği Sekapark Yağlı Güreşleri ve Körfez Belediyemizin 49. Altın Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen tarihi Taşköprü Yağlı Güreşlerimiz var. Buralarda Minik 1, Minik 2, Teşvik 1, Teşvik 2, Tozkoparan ve Ayak boylarında ilk sekize giren sporcular 2024 yılında Güreş tarihimizin en büyük organizasyonu olan Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde güreşmeye hak kazanacaklar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817