banner2752
banner2750
banner2776

Vali Yavuz'dan Liselere Geçiş Sınavı Mesajı

Sevgili gençler gireceğiniz liseye geçiş sınavı özellikle ortaöğretim alanında sizlerin hayattaki yolunuzu belirlemek adına önemli dönemeçlerden birisidir.

Bu sınavda hepinizin hedefleriniz çerçevesinde başarılı olacağınıza inanıyorum.
Başarılı olmanın sadece sınavlarda en yüksek puanı almak ve bütün soruları çözmek değil, aslında bir ülkü ve ideali paylaşmak olduğunu da hatırlatmak isterim. Neden çalışıyoruz, niçin başarılı oluyoruz, niçin başarılı olmak istiyoruz sorularını da doğru cevaplamamız gerekmektedir. Aksi takdirde başarılar sürdürülemez olabilir. İnşallah hem ailenize hem ülkemize, en önemlisi de kendinize faydalı insanlar olmanızı bekliyoruz.

Emeklerinizin karşılığını alarak, vatanına ve milletine bağlı, milli ve manevi değerlere haiz donanımlı bireyler olarak yetişeceğinize güvenim tamdır.

Değerli Veliler;

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayatta başarılı olmalarında anne babalar hiç şüphesiz en büyük sorumluluk sahiplerindendir. Çocuklarımızı hayata ve geleceğe hazırlarken anne baba olarak sizlerin de onların heyecanlarına ortak olup, onlarla birlikte kaygılanmanız kadar doğal bir davranış yoktur.

Ancak bu kaygılarınız çocuklarımızın olumsuz etkilenmelerine sebebiyet verecek şekilde ve ölçüde olmamalıdır. Çünkü her çocuğun özel ve biricik olduğu aşikârdır.

Çocuklarımızın eğitim hayatlarında önemli bir dönüm noktası olan bu sınavın sonucu her ne olursa olsun çocuklarımızı akranlarıyla mukayese etmeden onlara karşı ilgimizi, sevgimizi ve şefkatimizi esirgemeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerimle; evlatlarımızın eğitim-öğretim sürecinde her zaman yanlarında destekçileri olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyor, sınava girecek olan bütün evlatlarımıza üstün başarılar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680