Yönetimden Engin Koyun'a Tam Destek

Yeni dönemde de aday olmayı planlayan ve süreci yönetmeye başlayan mevcut kulüp başkanı Engin Koyun, önceki gün yönetim kurulu ile bir araya geldi ve kongre öncesindeki son durumu tartıştı.

DESTEK KARARI ÇIKTI

Toplantıya başkan adayı olması beklenen yöneticilerden Yaşar Can ile mazeret bildiren İsmail Al, Orhan Dönmez ve Dursun Özdemir katılmadı. Bu arada gerçekleşen toplantıda yönetim kurulun, 3- 4 Haziran tarihlerinde yapılması beklenen genel kurul öncesinde mevcut başkan Engin Koyun’a tam destek kararı çıktı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Bu arada toplantı sonrasında konu hakkında yapılan açıklamada; “Kocaelispor Yönetim Kurulumuz 29 Mayıs Pazartesi günü, dönemin son yönetim kurulu toplantısını yapmıştır. Toplantı neticesinde, 3-4 Haziran tarihinde yapılacak olağan seçimli mali kongrede, mevcut başkan Engin Koyun’u destekleme kararı almıştır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817