1 saatte 3 bin 700 lira ceza

Alınan bilgilere göre, İlimtepe Mahallesi’nden hafriyat malzemesi çeken ve güzergah olarak da Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Yeni Yalı Mahallesi’ni geçerek Derince’ye giden kamyonlar, halkın şikayetine neden oldu. Kamyonların, Körfez’i kullanması ve önlem almamaları şikayet konusu olunca, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uygulama yaparak, araçlar ve sürücüleri üzerinde inceleme yaptılar.

Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi, Hamit Kaplan Caddesi’nde yapılan uygulamada, 1 saat içinde 20 kamyon durduruldu ve kontrol edildi. Kontrol sırasında, branda örtmeyen, sigortası olmayan, ehliyeti yetersiz olan sürücülere 3 bin 700 lira para cezası kesildi ve uyarıldılar. Kontrollerin sık aralıklarla devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.