1.Artvin Bal ve Kültür  Şenliği 8 Eylül’de


Körfez Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenecek olan Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen 1. Artvin Bal ve Kültür Festivali için hazırlıklar gece-gündüz demeden devam ediyor.

8 Eylül tarihinde İlimtepe Mesire Alanı'nda düzenlenecek olan ve Artvin yöresinin en önemli ve en ünlü sanatçı ve müzisyenlerinin katılacağı programın hazırlıklarının devam ettiğini belirten Körfez Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Tekgümüş, " Yapacağımız bu programla, adeta hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün Kocaeli halkı eğlenceye doyacak. Çok önemli ve ülke genelinde tanınan Artvinli sanatçılarımız sahne alacak. Aynı zamanda yapılacak olan bu festivalde, Artvin yöresinin dünya çapında tanınan ballarının tanıtımı; bu sektör üzerine hizmet veren kooperatif yetkilileri tarafından tanıtılacaktır.  Aynı zamanda Artvin'de ki üst düzey yetkilileri bu programa katılarak; programımızı onurlandıracaklardır. Bu program, Körfez'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Kültür bakanlığı tarafından desteklenen bu program,  Körfez'in tanıtımı aç ısından da çok önemlidir. Programa bütün Kocaeli halkını davet ediyorum; bekliyorum; gelsinler, eğlence ile zirve yapsınlar"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.