2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!

Körfez Ağadere Caddesi uzun yıllardır esnaflık yapan Beyzadeoğulları Halı Mobilya adlı iş yerinin sahibi Mehmet Şenel, bir yakınlarının cenazesini İstanbul'dan alıp Malatya'ya götürdükten sonra, Malatya dönüşü kaza geçirdi. Körfezli esnaf ve bir akrabası kazayı yaralı atlatırken, kayınçosu ve teyzeoğlu vefat etti. 

Alınan bilgi ve iddialara göre Malatya’dan cenazeden dönen Mehmet Şenel’in içinde bulunduğu araç, su birikintisine takıldı ve direksiyon hakimiyeti kayboldu. Kontrolden çıkan araca arkadan gelen bir tır çarpınca korkunç kaza meydana geldi. Kaza sonrasında aracın arkasında oturdukları söylenen Selahattin Çıplak ve Hacı Gürbüz vefat etti. Kazada, Mehmet Şenel ve Mustafa Çıplak yaralandılar ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kocaeli Meydan Gazetesi olarak merhumlara Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817