2017 Körfez’in yılı olacak!
 MÜDÜRLER BAŞKAN BARAN’A SUNUM YAPTILAR

Körfez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Koordinatörler, birim Müdürleri, Bazı birim şefleri ve Şirket Müdürleri katıldı. Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleşen ve yaklaşık 7 saat süren toplantıda, birim müdürleri birer sunum eşliğinde proje ve faaliyetlerini tanıttılar.

KÖRFEZ İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR GÜNDEME GELDİ

Başkan danışmanı Yılmaz PEKMEZCAN koordinatörlüğünde Cuma günü başlayıp Pazar günü tamamlanan kampta Birim Müdürleri 2016 yılı gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin, Başkan ve Başkan yardımcılarına sunum yaptılar. Düzenlenen Değerlendirme ve Motivasyon toplantısında, Körfez halkı için, ortaya konulan vizyon projeler de gündeme getirildi.

Toplantıda konuşan Başkan Baran, 2016 yılında özellikle yol yapım ve asfaltlama çalışmaları başta olmak üzere her alanda bir hizmet seferberliğinin süreceğini belirterek; "2017 yılında da taahhüt etmiş olduğumuz projeleri hayata geçirmeyi hedefledik. Öncelikle yapımı devam eden projelerimizi tamamlayarak hizmete açacağız. Ayrıca daha önceden planlamış olduğumuz gibi, yeni projelerimizi de yine 2017 yılı içinde hayata geçireceğiz" dedi.

İNSAN ODAKLI HİZMET

Başkan Baran, “Siz değerli yol arkadaşlarımız tarafından Körfez genelinde önemli çalışmalar gerçekleşmektedir. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İnsan odaklı hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Şeffaf olacağız. Bizim en temel amacımız ve vazgeçilmez hedefimiz insanımıza hizmet etmek, insanımızı mutlu etmek, meselesini çözmek ve bu uğurda gayret serf etmektir. Marmara’nın incisi olan Körfezimizde birçok yeni, farklı projeye imza attık. 2016 yılında gerçekleştirdiğimiz vizyon projeleriyle de çeşitli ödüllere layık görüldük. Bu başarı bir ekip başarısı. 2017 yılında da güzel çalışmalar yürüterek, İlçemizi marka kent olma yolunda hızla yükselteceğiz.” İfadelerine yer verdi.

 HİZMET; “BİR SEVDADIR

Gerçekleştirilen 2016 yılı Değerlendirme ve Motivasyon toplantısında rutin belediyecilik hizmetlerinin aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Baran, “ Belediyecilik; maddi değil, manevi bir iştir. Vatanımıza hizmet etmenin temelinde sevda yer alır. Hizmet ‘Bir Sevdadır’. 2016 yılı Değerlendirme ve Motivasyon toplantımız İlçemiz, İlimiz ve Ülkemiz için hayırlar getirsin. Çalışmalarınızda hepinize başarılar dilerim” dedi.

ÜST YÖNETİM TOPLANTI DEĞERLENDİRME VE SONUÇ BİLDİRGESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Cuma gün boyu devam eden sunumların ardından Cumartesi sabah Belediye Başkanı İsmail BARAN, Başkan Yardımcıları, Faruk DENLİ, Selahattin KABADAYIOĞLU, İsa TAŞ, Özel Kalem Müdürü Emrah ÇOBAN ve Başkan Danışmanı Yılmaz PEKMEZCAN bir araya gelerek yapılan sunumlara ilişkin yaklaşık üç buçuk saatlik bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler. Üst yönetim tarafından 2017 faaliyetlerine altlık oluşturması ve hedeflerin gözden geçirilmesi amacıyla yapılan tespitlerin bir sonuç bildirgesi ile deklere edilmesine karar verildi. Ayrıca yapısal konularla ilgilide gerçekleşen değerlendirmeler neticesinde geleceğe dönük bazı önemli kararlar da alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.