3 Bin Konutun Kura Çekim Yerleri Belli Oldu

TOKİ’nin hayata geçirdiği sosyal konut projesi kapsamında ilimizde 3 bin konut yapılacak. Konutların kura çekim tarihleri geçtiğimiz ay belli olmuştu. Önceki gün de kura çekimlerinin nerede yapılacağı açıklandı. İzmit’te Sekbanlı-Sepetçi bölgesinde hayata geçirilecek 1.250 konut için kura çekimi 11 Mart Çarşamba günü yapılacak. Kura çekimi, Yahya Kaptan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek ve saat 10.00’da başlayacak.

İKİ İLÇEDE DEĞİŞİKLİK 250 konutun yapılacağı Gebze’nin kura çekimi ise 13 Mart olarak açıklanmıştı. Ancak TOKİ, töreni bir gün önceye aldı. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki kura çekimi saat 11.00’de başlayacak. Toplam 1.500 konutun yapılacağı Körfez’in kura çekimi 12 Mart Perşembe gününden 13 Mart’a alındı. Tören yeri olarak da Derince Spor Salonu belirlendi. Kura çekimi saat 10.00’da başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.