4’lü birleşime ziyaretçi akını
 Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde, Özcanlar İnşaat’a ait dairede bir arada ve kendi tabelaları altında faaliyet göstermeye başlayan Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, Başkan Yardımcısı Eren Kazgan, Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgut Caferoğlu, Başkan Yardımcısı ve Kockid Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, Kars Akçakale Köyü Derneği Başkanı Taner Sarıçayır,  Dünya Karapapak Türkleri Birliği Kocaeli Başkanı Tazebey Yaşin kendilerini ziyarete gelerek, çalışmalarında başarı dileyen konuklarını ağırladılar.

Ziyarete gelen konuklar, STK’larda ilk kez yaşanan bu birleşmenin diğer dernek ve vakıflara da örnek olması gerektiğini söylediler. Çalışmalar ve oluşum hakkında bilgi alan konuklar, benzeri girişimlerde bulunacaklarını ve dağınık olan STK’ları bir araya toplayarak daha güçlü olmayı amaçladıklarını söylediler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.