60 Kilo Çağ Kebap Bir Günde Bitti

Mahmut Çil ve oğlu Mertkan Çil tarafından hizmete sokulan Anadolu Cağ Kebap’ta, ustalar Mesut Çil ve Deniz Yavuz tarafından hazırlanan cağ kebap, Körfez halkına sunulacak.

İzmit ve Körfez Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Soylu’nun da akrabası olan Çil ailesi tarafından hizmete sokulan iş yerinin açılışı da gelen Erzurumlu konuklar ve aile yakınlarının katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta yapılan konuşmalarda cağ kebap için yeni bir adresin açıldığı ve yalnızca mahalle halkına değil, tüm Körfez ve Kocaeli’nde damak tadına düşkün olanların cağ kebap keyfini burada bulabilecekleri söylendi. Açılışı yapılan Anadolu Cağ Kebap’ta her gün yaklaşık 60 kiloluk etin sarılacağı ve halka sunulacağı belirtildi. Cağ kebap etinin Balıkesir’den, yoğurtun da Narman’dan getirildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.