7. ALTIN KİRAZ TURNUVASI İL DIŞINA TAŞTI

Bu sene düzenlenecek olan futbol turnuvasına 24 takım katılacak ve bu takımlardan üçü il dışından katılım yapacak.

İlk başladığı zaman Körfez’e hitap eden daha sonra il genelinde takımların katılımı gerçekleşen turnuvaya, bu kez il dışından da katılım gerçekleşecek.

Turnuvanın bir ilki de açılış maçında Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarını eski oyuncuları oynayacak. İki ezeli rakibin eski futbolcularının açılış maçından sonra turnuva başlayacak ve 24 takım 6 gurupta, 4’erli guruplar halinde karşılaşacaklar. Eleme usulü ile yapılacak olan maçlardan sonra da 7. Si yapılacak olan turnuvanın şampiyonu belli olacak.

Bu sene yapılacak olan turnuvada, Vizyon İnşaat, Emniyet Müdürlüğü, Erol Sigorta, Hüner Teknik, Peron İnşaat, Dergah Ocakbaşı, Yonca Kebap, Kontrat İnşaat, Belediye –İş Sendikası, Akcan Güvenlik, Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Armutlu Emlak, Vefa İnşaat, Şehri Börek, Lounge saray Simit, Kocaeli Posoflular Derneği, Körfez Hacı Bektaş Veli derneği, Azizoğlu Gayri Menkul Yatırım ve Danışmanlığı, Kocaeli Taşköprülüler Derneği, Buy Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık, Tüpraş. Bu listeye hazırlıklarını tamamlayan 3 takım daha eklenecek ve 24 takım turnuvada mücadele edecek.

Turnuvanın başlama tarihi ve takımların fikstür çekiliş tarihi önümüzdeki günlerde belirlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.